11/10: Cyklopens filmklubb 7 visar Sans Soleil

Premiär!!! Cyklopens filmklubb 7 visar Sans Soleil
Torsdag 11 oktober 2018 kl. 18:00–22:00
PREMIÄR för filmklubb 7!

Den sanna bilden måste vara en autonom bild. Filmen vänder sig till vem som helst, och söker så som konst varken ett originellt uttryck eller en publiks intresse, utan endast just dessa bilder – de bilder som låter oss att se världen på precis det sätt de gör.

Välkommen! Under hösten och vintern visar filmklubb 7 en serie filmer på Cyklopen. De går att inordna i skilda genrer – från filmessäer och dramer till Western- och samurajfilmer -, de kommer från olika tider och har spelats in på olika platser i olika länder, men de förenas i sin förmåga att låta oss erfara världen på ett lite annorlunda sätt.

Den första visningen sker på torsdag den 11:e oktober. Då visas Chris Markers Sans soleil från 1983. Vi öppnar klockan 18.00 och visningen, som inleds med en kort presentation, börjar klockan 19.00.
Gratis inträde. Mat och förfriskningar finns till en kontant peng.

https://www.facebook.com/events/300492803878522/