8/12: Releasefest – Friday Prophets / Världen Brinner / Stiffy J / K Botten / Dog R

8/12 Kl 20.00 – 02.00

OBS! Gästlista: Attenda eventet eller skriv upp dig eller en vän här: https://goo.gl/forms/INmEXUENdFdxYnb02

| English below |
Ja, du hörde rätt. Den 8 December blir det ett ton med punkrock i alla dess former på Cyklopen under ett event som kanske kommer att bli större än självaste Julafton. Och kanske, kanske till och med större än Kristi andra ankomst. För det första så har The Friday Prophets releasefest för sitt nya album “In the Key of Sublimation”. För det andra så hakar Världen Brinner och Krispig Botten på för att mangla sönder sina instrument och plåga sina stämband. Ytterligare band tillkommer snart. Vad vi kan lova redan nu är att kvällen kommer att bjuda på allt från d-takt till pseudo-skönsång.

Åldersgränsen för eventet är 18 år.

INTRÄDE: 100kr (Swish funkar fint)

The Friday Prophets (Stockholm)
Efter sommarens världsturné i Tyskland så är fredagsprofeterna tillbaka på svenska mark för att möta dess kyla med låtar varmare än Christer Sjögrens mästerverk ”För Kärlekens Skull”. Ta ett glas vin och avnjut bandets senaste hoppsparkar till låtar på Spotify.

Spotify: https://spoti.fi/2At6W24
Musikvideo: https://bit.ly/2KQrbO4

Världen Brinner (Västerås / Stockholm)
Döpt efter domedagsprofeternas världsbild så kommer detta band att leverera sylvass punkrock som hittas i mitten av det tvåcirkliga venndiagrammet av stökighet och förträffliga melodier.

Spotify: https://spoti.fi/2RaOiBu
Musikvideo: https://bit.ly/2D5gByh

Krispig Botten (Stockholm / Linköping)
Kommer att servera värdiga pizzor utan proletariatets opålitliga slagord tillika topping ”X-tra allt”. Det är rockigt, det är på svenska MEN alla bandmedlemmar har grundläggande läsförståelse i det engelska språket.

Spotify: Knappast

Stiffy Jones (Stockholm)
Har just bytt namn från Sloppy Jones till Stiffy Jones i samma veva som dom är in i studion och spelar in sitt styvaste och album någonsin. Dom är i toppform, är jävligt laddade och kommer åka hela gröna linjen för att ta sig an Cyklopen. En perfekt blandning av The Menzingers och The Clash fast lite sämre.

Spotify: https://spoti.fi/2F4u6An
Musikvideo: https://bit.ly/2JFPWIT

Dog Rally (Stockholm)
Började med engelsk rävjakt innan man prövade agility i tjänstehunds-SM för att till slut hitta sitt hem inom genren punkrock. Texterna handlar om hunduppfödning och instrumenten handlar om att spela musik. Detta band är för alla hund- och musiknördar.

Spotify: https://spoti.fi/2zg177i

English version

Punk rock in all versions will be served like a punch in the face at Cyklopen the 8th of December. This will be bigger than Christmas. Perhaps even bigger than the second coming of Christ. Check out the bands above and attend the event now!