30/5: Cyklopens ateljéförening vänissage

Varje tisdag i åtta månader har Cyklopens ateljéförening pysslat, donat, skrivit, skrikit, rivit, testat, målat, kastat och skapat. Och nu vill vi visa er allt fantastiska som gjorts. Kom och kolla, lyssna och häng under festliga former. Huset öppnar 18.00 och vi håller öppet till 21.00.

Cyklopens ateljéförening är en öppen verksamhet dit du kan komma och gå som du vill. Den är till för dig som vill arbeta med konstnärliga projekt i en gemensam form. Det är en gör det själv/gör det tillsammans-verksamhet som vi utvecklar tillsammans. Vi arbetar individuellt, med gemensamma projekt, i workshopformat eller bygger på huset tillsammans. Centralt är att vi försöker hitta former för att lära av varandra och dela kunskaper. Du behöver alltså inte ha erfarenhet av konstnärligt arbete för att delta. I cyklopen finns inga fasta ateljéplatser eller möjlighet till en permanent struktur utan alla ytor delas med alla och huset kan tillfälligt förändras efter våra behov.

Om du vill ställa ut något du gjort under tisdagarna, ta med det till cyklopen senast tisdag den 28e.