Konsert: Ska’n’Ska & Oferta Especial (Madrid)

26/10: Ska´n´Ska och Oferta Especial.
DJ:s: DJ NAY-J, TOPAZ SOUND SYSTEM feat. DADDY BOASTIN, & The Blob from Outer Space
100 sek och 18 år i dörren
Föranmälan här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMjWs10I6zO-o_r4FuwqWrfiJ4vBa_VamF3Fy7KClcfbw3Fg/viewform

OFERTA ESPECIAL
Direkt från Madrid spelar deras sju medlemmar en energisk mix av ska, punkrock, reggae och hårdrock. Deras konserter är en rejäl fest från början till slut – en boost av positiv energi som kommer att få alla att vilja dansa.

Med en 15-årig karriär i bagaget har bandet producerat 4 studioalbum och turnerat i över 20 länder och delat scener med stora internationella akter, spelat på både små arenor och stora festivaler, och kan anpassa sina shower till all slags publik i vilken situation som helst.

SKA’N’SKA
SKA’N’SKA bildades i Stockholm våren 2004. Ursprungsidén var att spela punk, vilket transformerades allteftersom ska-influenserna växte och nya medlemmar kom till. En blåssektion adderades, orgeln gjorde entré och organismen började växa till att bli ett av Sveriges mest eklektiska och intressanta skaband. Allt sedan början har SKA’N’SKA i ett frenetiskt tempo pumpat ut sina, som de kallar det, ”ska-reggae-gypsy-balkan-punk-party”-rytmer till omvärlden.

De har varit förband åt två av latin-skavärldens största band – argentinska Karamelo Santo och mexikanska Panteón Roccocó; spelat tillsammans med reggae-legenderna Eek-a-Mouse och Yellowman och genomfört turnéer i Tyskland, Storbritannien, Norge och Ryssland för att nämna några av SKA’N’SKAs närmare 300 spelningar.

***TOPAZ SOUND SYSTEM feat. DADDY BOASTIN!***
Legendariskt Sound System från Stockholm som kommer att spela feta tunes från sin skivarsenal.
Topaz kommer även att gästas på micken av ingen mindre än DADDY BOASTIN (Trinity Sound System, Latin Kings mm)

***DJ NAY-J***
DJ NAY-J spelar det bästa i baktakt! Från Ska & Rocksteady från förr och det senaste från Kingstons dancehallscen, alltid med ett anarkafeministiskt perspektiv.

***The Blob from Outer Space***
The Blob from Outer Space är DIY-influerat mini soundsystem på en laptop där blob framför sina ska/dub/reggae/psykadeliska låtar med tema från skräck/sci-fi/rymden/kalla kriget-nostalgi.