Discomagiskt: Interplanetary Voyage

Discomagiskt presenterar stolt: Interplanetary Voyage
14 dec. 21.00-02.00

De senaste rönen inom strängteori gör gällande att vi lever i ett bubbelformat universum som med hjälp av mörk energi ständigt expanderar i en allt snabbare takt. Vårt universum befinner sig i ett hav av ett oändligt antal liknande universum. Den 14 december skapar Discomagiskt ett nytt bubbeluniversum, som istället för mörk energi ständigt expanderar av discons förlösande och frigörande kraft. Kom och följ med oss på en kosmisk resa bortom tid och rum.

◦ Bar: Ja
◦ Dansgolv: Två
◦ Åldersgräns: 20 år
◦ Djs: Discomagiskt crew spelar den bästa mest kosmiskt sinnesutvidgande dansmusiken ur sina skivsamlingar.
◦ Länk för registrering (obligatoriskt):
https://form.jotformeu.com/93103648209355

Love is the need,
space is the place