Porträttworkshop

– Information in English in our calender! –

Transit Plus och Kons(t)pirationen presenterar: PORTRÄTTWORKSHOP! Denna workshop riktar sig till transpersoner.

Är du nyfiken på porträtt och hur man brukar ta sig an det?
Vill du rita av vänner eller slappna av en kväll och rita av något?
Är du intresserad av teckning och bild?

✨Välkomna på porträttworkshop den 23/2 kl. 15-17 på kulturhuset Cyklopen!✨

Vi kommer att rita, testa på olika metoder och kolla på vanliga processer samt lära oss vad man brukar försöka tänka på. Workshoppen håller på i två timmar, material finns på plats.

Oavsett om du aldrig ritat en krumilur eller är en illustratör eller målare så är du varmt välkommen.

—————————————————–

Jag som håller i workshoppen heter Toto och är medlem i konstkollektivet Kons(t)pirationen, som är en ideell förening som syftar till att förena den queera kampen med den antirasistiska genom att skapa alternativa rum för gemenskap. Kons(t)pirationen är inte transseparatistiskt som kollektiv utan medarrangörer tillsammans med Transit Plus.

Jag är 24 år och har ritat sen jag var 4, det var min personliga antidepp och jag blev konventionellt bra med tiden. Jag tycker också om att kramas och laga mat till mina vänner, lösa matteuppgifter och ta hand om mitt hår.

—————————————————–

Workshopen är helt gratis och du behöver inte anmäla dig. Fika kommer finnas. Språken för denna workshop är svenska och engelska.

Datum: Söndag den 23 februari
Tid: kl. 15-17
Plats: Cyklopen, Magelungsvägen 170.
Närmaste tunnelbanestation: Högdalen
För mer information om hur du hittar till Cyklopen: https://cyklopen.se/hitta-till-oss/

Tillgänglighet: Gångvägen utanför är lätt att ta sig fram på, dock är det grus precis utanför huset en liten bit. Huset har en hiss som leder både till loftet och andra våningen. Hissen styrs genom att hela resan hålla inne knappen för den våning du skall åka till. Huset har inga inre trösklar, och det finns en rymlig WC samt en mindre WC.

Om du har frågor kring eventet eller lokalen går det att höra av sig till vår mail: [email protected]

—————————————————–

Transit Plus är ett projekt som drivs av RFSL Stockholm, och som syftar till att skapa mötesplatser för transpersoner i Stockholmsområdet. Den här workshopen är den tredje av fem stycken som hålls mellan december 2019 och april 2020.

Mer information om Transit Plus hittar du på vår egen instagram @transitgrupper eller på RFSL Stockholms hemsida: https://rfslstockholm.se/transit

Illustration av: @totiesketchy på Instagram