Ett stort tack!

Ett stort TACK för alla stödmedlemskap och donationer som vi fått in hittills! Just nu ger stödmedlemskapen oss 8000 kr/månad – det är verkligen fantastiskt, och vi är djupt rörda av allt stöd. Detta minskar inte bara vår stress inför kommande veckor, utan ger också kraft att våga drömma framåt.

Når vi 12 000 kr/månad så täcker vi de löpande kostnaderna för hyra och drift som vi har i månaden. En gemensam finansiering av huset av det slaget möjliggör helt nya metoder och prioriteringar för oss, då vi kan sänka våra uthyrningspriser och göra platsen mer tillgänglig för alla.

Når vi 20 000 kr/månad så kan vi börja bygga upp en buffert för framtida renoveringar och ombyggnationer. Efter snart sju år börjar delar av huset slitas ut vilket kommer kräva nya investeringar. Det gör också att vi kan realisera fler projekt som vi planerat, men inte har ekonomisk möjlighet för i nuläget. Bygglov finns för bland annat växthus, förrådsbyggnad, utescen och amfiteater. Kanske kan det hända redan i sommar?

Ta hand om er och era grannar nu. Solidaritet ❤️

Bli stödmedlem eller skicka en engångdonation: https://cyklopen.se/stodmedlem/