DIY-Workshop: Från låtidé till färdig singel

15/3 2020. 15.00-1800
(For English look in our calender)

Transit Plus och Kons(t)pirationen presenterar: DIY-WORKSHOP: från låtidé till färdig singel+omslag!

OBS: Denna workshop riktar sig till transpersoner.

Har du aldrig riktigt fått chansen att testa på musikproduktion? Har du frågor om att skriva som du aldrig fått ställa till någon? Tycker du det är svårt att teckna och behöver lite stöd?

Kom och utforska allt detta tillsammans med oss i Kons(t)pirationen den 15/3! Du kommer få prova på både bild, skrivande OCH musikproduktion, samt få tips, råd och konstnärlig vägledning av den fantastiska gästläraren YOLANDA BOHM RAMIREZ – allt under samma dag!

Vi kommer att skriva, musicera och teckna. Tanken är att du ska få skapa en egen singel, komplett med omslag och en låt med låttext. Workshopen kommer att hålla på i tre timmar inklusive paus. Material finns på plats.

—————————————————–

Vi som håller i workshopen är konstkollektivet Kons(t)pirationen. Vi arbetar alla med olika konstformer, men med det gemensamma målet att sammanföra den antirasistiska och queera kampen. Kollektivet är dock inte transseparatistiskt, vilket innebär att inte alla som leder workshopen är trans.

Yolanda Aurora Bohm Ramirez, född 1987, är uppvuxen i Skogås och har studerat skrivande vid Malmö Högskola och Ölands Folkhögskola. Hen skriver sina egna minnen och sin mammas memoarer, klottrar på handryggar och använder våra heligaste skrifter som scrapbooks. Debutboken Ikon utkom på Brombergs förlag 2018.

—————————————————–

Workshopen är helt gratis och du behöver inte anmäla dig. Fika kommer finnas. Språken för denna workshop är svenska och engelska.

Tillgänglighet: Gångvägen utanför är lätt att ta sig fram på, dock är det grus precis utanför huset en liten bit. Huset har en hiss som leder både till loftet och andra våningen. Hissen styrs genom att hela resan hålla inne knappen för den våning du skall åka till. Huset har inga inre trösklar, och det finns en rymlig WC samt en mindre WC.

—————————————————–

Transit Plus är ett projekt som drivs av RFSL Stockholm, och som syftar till att skapa mötesplatser för transpersoner i Stockholmsområdet. Den här workshopen är den fjärde av fem stycken som hålls mellan december 2019 och april 2020.

Om du har frågor kring eventet eller lokalen går det att höra av sig till: [email protected]