Bygghelg: Vi fortsätter med amfiteatern

Vad: Fortsatt byggande på amfiteatern
När: Lördag 22/8 och söndag 23/8 10.00-18.00

Nu i helgen tar vi vid sommarens byggvecka och fortsätter bygga på amfiteatern. Fokus ligger på att gjuta den andra sidomuren, men också andra moment finns. Inga förkunskaper krävs, vi lär oss av varandra på plats!

Detta är en utomhusaktivitet men för att göra det virussäkert finns handsprit på plats och vi uppmanar alla att stanna hemma vid minsta symptom. Känner du dig osäker kring detta, eller någonting annat, tveka inte att höra av dig till oss här på Facebook eller på mailen.

Det går att dyka upp spontant men vi ser gärna att ni föranmäler er till [email protected]. I mailet får ni gärna skriva om ni har tidigare erfarenheter av gjutning, eller om det är någonting vi kan göra för att underlätta din medverkan.

Varma hälsningar,
Cykopen