Bygghelg på Cyklopen: Amfiteatern

Lördag 5 september och söndag 6 september 10.00-18.00

Vi fortsätter att bygga på amfiteatern! Som vanligt krävs inga förkunskaper utan vi lär oss av varandra på plats. Har du frågor eller om det finns någonting vi kan göra för att möjliggöra din medverkan så tveka inte att höra av dig till oss innan.

Fokus kommer att vara på gjutningen av den sista sidoväggen men vi kommer också att såga, bära, hacka, gräva och mäta. Arbetsmoment finns för alla! Om du har tillgång till bil eller tidigare erfarenheter av svetsning får du också gärna skriva till oss innan.

Vi bygger lördag och söndag 10.00-18.00 och lunch serveras till alla som är på plats.

Varmt välkomna!


Cyklopen

Vi strävar efter att göra det så virussäkert som möjligt och uppmanar alla att stanna hemma vid minsta symptom