Radio Cyklopen #3: Ingen ska skonas från det den älskar

#3: Ingen ska skonas från det den älskar
Avsnitt 3 blir ett juldagsfirande! I studion äts det lussebullar och dricks folköl, och dessutom besöker vi en skogsockupation, medborgardialog och går upp till julnästet Högdalen centrum för att fråga vem folk egentligen vill ge en tistel. Det bjuds på inte mindre än två julkonserter samt en gnutta eurotrance, folk-pop och odefinierbar samtidsmusik. Och så djupdyker vi – som julen bjuder – in i marxistisk kristeori och lyssnar till en essä om kärlekens villkor. Och hur firas egentligen den borttrollade högtiden Bobunk?

medverkande: alex zethson, anna sanvaresa, burcu sahin, emma augustsson, emil skog, extinction stories, herman geijer, isabel gustafsson-ny, johannes samuelsson & linn hansén, l.t. fisk, lisa grotherus, lizzie & tinkle, rip me & julian juliann, marta forsberg, nätverket ingen människa är illegal, pelle westlin, shabane barot, small feet, ståle holgersen, simon andersson, treasury of puppies, veckans skräcktips

affisch av: kalle söderberg