Radio Cyklopen #10: En stor stark

Radio Cyklopen #10: En stor stark

Välkommen till restaurang Cyklopen där du får äta gott och dricka ett fint vin! Här utförs också en slags arbetsplatsundersökning: hur går det egentligen för krogarna och restaurangerna? Hur har covid påverkat krogknegarnas vardag? Det blir en djupdykning kring utelivets vara och icke vara, med rapporter från båda sidorna av bardisken liksom ett efterlängtat besök på Rågsveds krog. Vi får också smaka på en dubbel IPA i Västerbotten och lyssna till ett dystopiskt hörspel om en framtid där lönearbetet avskaffats, men alla ändå måste gå på after work med sina kollegor. Varje dag. För annars väntar halshuggning. Smaklig spis!

medverkande: astryd, caligulas mamma, claudia, dolores de la concha, henrik johansson, johannes samuelsson, karl sjölund, natalie & agatha, sofia, the uhuruverse, wayne reddiar, shaun reddiar & arifani moyo

affisch: leodan rodríguez