Radio Cyklopen #12: Tredje vågen

Radio Cyklopen #12: Tredje vågen
Lagom till den tredje vågen får hela redaktionen förhinder, och tvingas ställa in sin studionärvaro. Som tur är tas sändningen över av Cyklopens nyprogrammerade AI, som trots sin fäbless för fräckisar och anagram sköter värdskapet med finess. Vi får bland annat ett pandemiskt postkort från Zagreb, frågar oss varför det svenska försvaret skrotade sexhundra respiratorer och återbesöker danspesten i Strasbourg 1512. Det blir också rapporter från en utarmad friskola, en minnestext till de knäskadade i Umeå samt en familjekonsert från en källare i Grundsund. Missa inte heller chansen att höra av sig till vår AI och ge dina bästa musiktips!

medverkande: antonija komazlic, astrid askberger, don elias, erica afreixo & anna siverskog, gilda stillbäck & jessica johannesson, indra linderoth, johannes samuelsson, kablam, kajsa magnarsson, kc baby, korridor, lila, mikael nyberg

affisch: maryam fanni