Medverkandelistan just nu

Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller idéer inför Radio 1 maj. Nedan en lista över alla medverkande (den uppdateras löpande i FB-eventet)

bekräftade medverkande: ag hedvig,, alla ska kunna bo kvar, alla vet, anna gavanas, anna sanvaresa, anna siverskog & erica afreixo, anneli pow pow, annie hellquist, anouck chatel, arbetarrörelsens arkiv, apans anatomi, arkivet för rosa brus, audionom, axel tandström, axel wikström, bakunins tårar, balsam karam, beloveds, benj gerdes, bleach, brand, busu, casa bettola, casandra cornelio, cats n dinosaurs, christine bylund, cnidariel, daniel savio, david tudén, deviations, dgeral, dieseldanno, dj katt-zakis, ebo krdum, elena wolay, ella tillema, elliot baron, emellertid, ende gelände, eurodyke, frances freidemark, fredrik lindblå, fridays for future, foad arbabi, funk-viol, fältbiologerna, förbundet allt åt alla, gerald raunig, gigwatch, grebnellaw, göran sonnevi, göran therborn, hanna riisager, henrik bromander, herman geijer, hybris healers, hyllans hönor, iberia, indra linderoth, ingen människa är illegal stockholm, jenny högström, jelassi, jessie & d mortimer, jin mustafa, joel göransson scalzotto, johan jönson, jon aagaard gao, johannes björk, jonas gren, josefin jussi, joshua clover, joxaren & co, judith kiros, julia lindblom, kablam, kajsa grytt, karina sarkissova, karlsson & karlsson, katt hernandez, kelly smisque, kerstin gustafsson figueroa, klara meijer, leffe crumlove, lina mohageb, lizette romero niknami, lisa marainen, lola zaza, luiz santos, majsa allelin, makda embaie, mar fjell & tsomak oga, marcus finbom, mari kretz, maria w horn, marja-leena sillanpä, martin högström, maryam fanni, messi, mian lodalen, michele masucci, mikaela karlsson, ministry of space, minus miele & johannes fridholm, mount liberation unlimited, nadia el hakim, nej till marknadshyror, nina jeppson, nioosha shams, nyxxx, ollbult, ort till ort husby, paisley, parkdale organize, pelle sunvisson, pennypodden, prof. rory, pär thörn & ian douglas-moore, rayo, reclaim the city, rosales, rotem geffen, ruccola hängbjörk, sabinha lagoun, sac, sakine khanom, saman sokhanran, samuel girma, sann sebastian, sara heyman, sarah kim & sarah liz, saskia hellström bursell, shabane barot, shanise maxwell, shida shahabi, sisterloops, skogsupproret, soni sagan, spaltmeter, stavros stavrides, stefan sundström, sten sandell, sten stoned, susanna jablonski & santiago mostyn, stockholm ls, söderbokhandeln, taruu satumaa, teater tribunalen, tekosina anarsist, the uhuruverse, timimie märak, tongo eisen-martin, treasury of puppies, tongotredje rummet podcast, victoria rixer, weirdsville, weimarrepubliken, xx lovina, yakumbé, zafire vrba

Affisch: Ella Tillema