Infomöte inför Zapatisternas Besök i Stockholm


Som ni kanske redan vet, har en delegation Zapatister ankommit till Europa i somras på deras ”Resa för Livet.” 25 kamrater från delegationen planerar att åka till Norden och vi behöver er hjälp för att ordna deras besök. Vi bjuder därför in er till Cyklopen på ett infomöte följt av stödpub, för att komma igång med lokal organisering i Stockholm.
Utgångspunkten för mötet är följande frågor:

1) Vad kan du eller din organisation erbjuda i fråga om mat, boplatser och transport?
2) Vilka aktiviteter skulle ni vilja genomföra tillsammans?

Zapatisterna vill besöka Europa underifrån. De vill träffa de som kämpar mot patriarkatet och kapitalismen. De kommer för att lyssna på våra kampberättelser och berätta sina egna, för att lyssna och dela. Zapatisterna har skrivit att ”kampen för livet inte är en individuell fråga utan en kollektiv. Nu ser vi att den heller inte är nationell utan global.” Vi är så peppade på att träffa dem, men först är det dags att förbereda!