Lesbisk och queer festival


Lesbisk Makt Stockholm presenterar äntligen – Lesbisk & Queer festival! Lördagen den 21 maj bjuder vi in till en dag fylld av lesbisk kultur och queera uppträdanden. Efter en alltför lång pandemi, med inställda prides och isolering är det här något vi länge sett fram emot. Kom och ta del av musik, konst, samtal och njut av en härlig försommarfest!

LINE-UP:
Heteroakuten – Melanie Wehbe – JUCK – Oya Rrriotsamba – Strula med Siri – DJ Rayo – Dafne AndasMore TBA 🌈

För vem:
Festivalen är lesbisk OCH queer eftersom vi vill tydliggöra att vi välkomnar alla som identifierar sig som queer eller på HBTQIA+ spektrat, och är en del av, och/eller vill hylla lesbiskhet som kultur på detta evenemang. Ingen åldersgräns! Under kommande veckor kommer vi släppa de aktiviteter och akter som tar plats denna dag så håll utkik! Och vänta inte med att säkra ditt inträde.

Vi är enormt tacksamma om du redan nu väljer att köpa din biljett och på så sätt hjälper oss skapa en ännu mer grym festival.

Biljetter:
Biljetter säljs på en glidande skala för 75-150 kronor, betala utifrån den mån du kan. Rekommenderat pris 100 kr. (Har du inte ekonomisk möjlighet att delta men vill ändå komma? Hör av dig till oss på [email protected] så hjälper vi dig ansöka om subventionerad biljett).Alla biljettintäkter går till att skapa ett grymt evenemang och stötta föreningen!

Du köper en biljett till festivalen genom att swisha till 123-018 15 86 ELLER eller genom att göra en banköverföring till SEB kontonummer 5501-11 169 72. Märk betalningen med ”FESTIVAL” (Endast F går också bra om det är begränsade tecken) och ditt namn/ alias. Vi använder lista och du anger bara ditt namn i dörren för inträde!

LOKALEN ÄR TILLGÄNGLIGHETSANPASSAD