Perfomancefestival

unsefurk bjuder in till en performancefestival 11-15:e april. Varje kväll kommer det att bjudas på fem performances av olika konstnärer. Performance-kvällarna börjar prick 19:00 varje kväll och slutar 22:00. Dörrarna öppnas 18:00, kom gärna tidigt. Det är fri entré och kommer att finnas billig mat och dryck.

Medverkande konstnärer: stella dieden richter, dua omari & harm reduction, jens masimov, evelina jakobsson potenciano, sari tarazi, breogán xague, anders skoog, lena forever, acai lum, vik, heidi edström, lisa morrissey & Iso ccid, ebba rost, jonathan brott, pontus johansson, kulturprofilerna, therese norgren, moa cedercrona, neil bhat, mattias andersson, emelie markgren & sebastian öberg, max landegren, aske thiberg, karon nilzén jonsson, Fanny Ulfstedt, roula Argyri samiotaki, emma kerttula, mira jochimsen & bartek mikuta, ellen sarkisian å kerman

Program kommer inom kort.
Mer info: www.unsefurk.se