Goo Knights: The Wolf of Snow Hollow

Det är återigen dags för lite mer skräck i allas våra liv! Denna gång kommer vi visa den sprillans nya (nåväl, från 2020) The Wolf of Snow Hollow. Detta är till våra fellow lykantroper därute som gillar lite riv i sina liv.

Något gäckar den lilla staden intill bergen, något som kravlar sig fram vid varje fullmåne och lämnar blod och död bakom sig. Den famlande polisen Marshall försöker klura ut vad det är som egentligen sker, för inte finns väl varulvar? Eller? Detta är en offbeat liten film med karaktärer med så mänskliga drag att de framstår som inkompetenta. Humorn är varvad med plötslig och påträngande ärlighet. På med öronmuffarna så åker vi

!Dörrarna öppnas 19:30, filmen startar 20:00.
Popcorn finns till alla! Läsk och godis går att köpa för billig penning.
Välkomna!