Stockholm Fringe Festival intar Cyklopen!

Trettonde upplagan av Stockholm Fringe Festival äger rum 13-17 september. Festivalen innebär fem dagar av scenkonst i utkanten av etablissemangets fransar. Festivalen äger rum på hela tretton olika scener runt om i staden.

Cyklopen har den stora äran att vara spelplats för tre föreställningar på torsdagen 15e och tre föreställningar på fredagen 16e under festivalveckan. Vi är stolta så vi nästan spricker av kunna bjuda in till dessa kvällar!

Programmet på Cyklopen:


Torsdag 15 september

Gospel for the present time
Three men from the North
eventually


18:00 Gospel for the present time (gratis, dock föranmälan)
18:15 Three men from the North (200 kr, köp biljetter här, obs välj rätt, föreställningen ges både torsdag och fredag)
20:30 eventually (150/100 kr, köp biljetter här, obs välj rätt! Föreställningen ges både torsdag och fredag)

Bön för vår tid
Three men from the North
eventually


Fredag 16 september
18:00 Bön för vår tid (150/100 kr, köp biljetter här)
19:00 Three men from the North (200 kr, köp biljetter här, obs välj rätt dag, föreställningen ges både torsdag och fredag)
21:00 eventually (150/100 kr, köp biljetter här, obs välj rätt dag, föreställningen ges både torsdag och fredag)

Biljetter
Priserna varierar mellan gratis och upp till 200 kr. Om du gärna skulle vilja gå men hindras av att biljettpriserna är höga, snälla du, hör av dig till [email protected] så försöker vi ordna något. Husets hela idé är att det ska vara tillgängligt för alla, oavsett privatekonomisk situation.

Vilka andra event finns på festivalen?
Kika gärna runt på festivalens utmärkta programsida. Där går att söka bland eventen på olika kategorier, bland annat de 13 olika scenerna.

flyer för CNIDARIELs spelning på Bagarmossens kulturhus 16 september kl 21:15


Om vi får tipsa om något särskilda event, måste vi tipsa om CNIDARIEL Live, som har release för sitt nya album på Fringe-scenen i Bagarmossens folkets hus fredagen 16 september kl 21:15 (obs krockar med eventually hos oss på Cyklopen).

CNIDARIEL har tidigare deltagit i husets pandemiradio Radio Cyklopen #2: Småfåglar, där vi fick följa med på en lika exklusiv som oförglömlig konsert som av smittsskyddskäl fick direktsändas från den djupa kloaken under Fristadstorget i centrala Eskilstuna.

Föreställningen The Unquiet Veil – or: New Superstitions for Curious Mortals som går på Nyxxx studio i Bagarmossen flera gånger under veckan ser också ut som ett lovande äventyr där vi deltagare blir del av en magisk rollspelskampanj med vardagsdödsmagi, vi kan inte tänka oss en bättre lördagseftermiddag, föreställningen ges även på torsdagkvällen.

Bold, buzzing and brilliant