Modiga deltagare sökes till Cyklopens spökpatrull

en pumpalykta utanför Cyklopens entré

Något mystiskt har hänt vid Kulturhuset Cyklopen, och vi behöver just din hjälp att reda ut vad som egentligen har hänt. Följ med på vår halloween-inspirerade spökpatrull, vi behöver dig som är ung och med skärpta sinnen, vi tror vi kommer behöva alla sorters förmågor för att lösa det här mysteriet.

Dina föräldrar eller andra vuxna personer du bedömmer skulle klara av när det blir lite läskigt är också välkomna, men det är viktigt att du som ung pratar igenom saken med dem innan, så att de känner sig trygga fastän det kan vara lite läskigt.

Efter att vi lyckats reda ut mysteriet, firar vi vårt mod och vår enastående skarpsinnighet på lämpliga vis i huset. Det kan tänkas att vi behöver hjälp med pumpalyktor, det kan tänkas att det blir någon spökhistoria, och kanske något framträdande. Senare på kvällen blir det även vuxenskräckfilm på övervåningen.

Välkomna från kl 15:00 söndagen 30 oktober. Våra spökpatruller utgår från huset när solen går ner vid 16:00. Det kan tänkas att någon av patrullerna vill söka längs någon skogsstig, men sökområdet innefattar även stora områden som är tillgängliga för den som behöver vara hjulburen eller har med sig barn i barnvagn. Tänk på att ha på dig reflexer när du tar dig till och från huset och ta gärna med en ficklampa om du har. Vill du komma utklädd går det såklart bra, men det är inget krav.

Kan du andra språk än svenska? Utmärkt! Mysterier som detta kräver alla kompetenser.

Undrar du eller din vuxna följeslagare något? Maila oss på [email protected]

Frivillig föranmälan sker också till [email protected]. Vi ser till att det finns skatter till alla som deltar, oavsett om du föranmält dig eller inte!

Spökpatrullen och filmvisningen är kostnadsfria. Tycker ni om Cyklopens verksamhet och vill bidra något – ge i så fall en gåva eller överväg att bli stödmedlem.

Tack för att ni deltar i utredningen av den här mystiska händelsen vid vårt gemensamma kulturhus!

Länk till Kalender-eventet

bild på en uggla