Utgivningsfest för Poesi kan inte skalas upp

30/11, 18 – 23

Cyklopenbibliotekets förlag är glada för att kunna bjuda in till utgivningsfest för Martin Högströms bok Poesi kan inte skalas upp. Under kvällen blir det läsningar, förfriskningar och överraskningar. Varmt välkomna!

Utöver en presentation av Martin Högström blir det under kvällen läsningar av Samira Ariadad, Pedram Nasouri, Minus Miele och Matthew Rana.

Piroger och förfriskningar servereras från 18.00, och programmet börjar vid 19.00.

––––––––––––
Precis som att en gräshoppa skulle klara ett fall från en tornspets betydligt bättre än en häst, så kan småskaliga kulturella verksamheter uppvisa bättre motståndskraft mot samhällsförändringar än storförlagens massproduktion. Poesi kan inte skalas upp talar för poesins demokratisering och mångfaldigande, och ger ett förslag på vad som kan kallas en antifascistisk poesitradition. Poesi kan inte skalas upp består av två delar: en introducerande essä skriven av Martin Högström, och en poesiantologi i form av tidskriften frontpoesi
––––––––––––
Martin Högström är poet, översättare, förläggare och formgivare, verksam i Stockholm. Poesi kan inte skalas upp är Högströms nionde bok.

Piroger och förfriskningar servereras från 18.00, och programmet börjar vid 19.00.

Boken är den andra i Cyklopenbibliotekets förlags skriftserie Småstölder, och den åttonde titeln i den oberoende forskningsgruppen Agenturs skriftserie Folkfronternas estetik
––––––––––––

För mer information om boken och utgviningsfesten maila till [email protected]