Biblioteksbar 28

☽❀☼ Biblioteksbar 28 ☽❀☼
Lördag 11 mars kl 19
Varmt välkomna till vinterns enda biblioteksbar! Programmet pågår mellan ca 20-22 men det serveras mat och dryck med förhoppningen att samtalen kan fortsätta till sent. Varje kväll har fritt inträde.

Vi kommer vara uppe i boxen där det snabbt kan bli fullt. Vill du säkra din plats, kom tidigt eller sent!

Detta händer under kvällen:

☽❀☼ Ann Jäderlund läser poesi ☽❀☼
Ann Jäderlund debuterade 1985, och hennes första bok skulle få representera ett nytt sätt att skriva poesi på. Sedan dess har hon gett ut nio diktböcker, som förra året samlades gemensamt i volymen “Dikter 1985-2019.”

☽❀☼ Sorin Masifi läser poesi ☽❀☼
Sorin Masifi är litteraturvetare och arbetar på Rinkeby bibliotek. Hennes debutbok “Staten. Systrarna. Dikten” är ett poetiskt arkiv som tar avstamp i Kurdistans koloniala historia, statslösheten, kampen för självbestämmanderätt och den personliga exilen i en svensk förort.

☽❀☼ Jenny Tunedal läser poesi ☽❀☼
Jenny Tunedal är poet, översättare och kritiker. Hennes senaste diktbok ”Dröm, baby, dröm” har kallats för ett poetiskt drömarbete ur det sargade folkhemmet. I sitt författarskap utforskar hon sorg, kärlek och längtan.

☽❀☼ LIVE: Rotem Geffen☽❀☼
Rotem Geffen sjunger och spelar piano. Hennes experimentella pop har inslag av frijazz och mörka eteriska underströmmar. Texterna rymmer mystik och surrealism, och sjungs på hebreiska, engelska och tyska.

☽❀☼ DJ’s: Cara Tolmie & P-drum☽❀☼
P-drum är biblioteksbarens hus-DJ som denna gång gästas av Cara Tolmie, konstnär och musiker med ett öra för det oväntade.

Varmt välkomna!