Stockholm Anarchist Bookfair 2023

Till våra kära kamrater, sabotörer, syndare och hatare av det här brinnande helvetet känt som kapitalismen. Under den 3e och 4e Juni välkomnar vi er till en helg full av diskussioner, presentationer, assemblies och workshops fulländad med böcker, tidningar, zines och den tjusigaste anarko-merchen du kan lägga dina smutsiga små vantar på i norra Europa!

En kan stödja bokmässan ekonomiskt genom att gå in på https://www.firefund.net/stockholmbookfair,  

Ses i Juni!

Med kärlek och raseri,
Stockholms Anarkistiska Bokmässa

To our dear comrades, saboteurs, slackers, sinners, and haters of this burning hellscape known as capitalism. On the 3-4th of June we welcome you to a weekend of discussions, presentations, assemblies and workshops  in Stockholm complete with books, perdiodicals, zines and the finest anarchomerch you can get your filthy little hands on in northern Europe!  

You can support the bookfair with firefund via the link https://www.firefund.net/stockholmbookfair,