KULTURHJÄLPEN & ALTERNATIVA XXXXXHJÄLPEN

Den 11-17 december går en bred uppslutning artister, poeter och andra kulturaktörer samman i de landsomfattande kampanjerna Kulturhjälpen och Alternativa Musikhjälpen. Syftet är att väcka opinion och samla in pengar för att hjälpa barn i Palestina. I bland annat Malmö, Göteborg och Stockholm kommer över 50 olika programpunkter att ta plats på olika kulturscener och från Stockholm kommer det att live-sändas samtal och kulturinslag via Radio Nodens app.

Kom till Cyklopen så värmer vi huset tillsammans!
17 december kl 15– 22

LINEUP: TBA

För att komma in behöver du stå med på gästlistan, skriv upp dig!
https://forms.gle/QUYKw3Z8bBi3SqeY8

Priset på biljetter är valfritt; 150/250/350 kr och biljetterna köps i dörren. Anledningen till det ”öppna” biljettpriset är att vi vill ge alla en chans att komma och delta i vår manifestation och samtidigt bidra med det som de har möjlighet till.

Inget bidrag är för litet!

Kolla in kulturhjalpen.se och Alternativa Musikhjälpen för andra evenemang under veckan!

Tillsammans är vi starka!

#kulturhjalpen #alternativamusikhjalpen