Palestine Direct Action: Fundraiser & Teach-In

MOTSTÅND I PRAKTIKEN: DIREKT AKTION FÖR PALESTINA

Fredag 5 april kl 17-02.

Detta evenemang inspireras av och står i tacksamhetsskuld till palestinskt motstånd och fokuserar på direkt aktion för befrielsen av Palestina. Följ med på en kväll med inspirerande föreläsningar, panelsamtal och uppträdanden som utforskar motstånd genom teori, kultur och praktik.

Tid: Dörrarna öppnar 17.00, programmet börjar 18.00 Skriv upp dig här: https://tinyurl.com/muufpyz5 Entré: 75 kr

THE PRAXIS OF INTIFADA: DIRECT ACTION FOR PALESTINE

Indebted to and inspired by Palestinian resistance, this event is centered on direct action for the liberation of Palestine. Join for an evening of inspiring lectures, panels, and performances which explore intifada via theory, culture, and praxis.

Time: Doors open 17.00, programming starts 18.00 RSVP HERE: https://tinyurl.com/muufpyz5 Entry: 75 SEK

التطبيق العملي للانتفاضة: العمل المباشر من اجل فلسطين

إن هذا الحدث، المستوحى من المقاومة الفلسطينية و المدين لها، يتمحور حول العمل المباشر من اجل تحرير فلسطين. انضموا معنا الى امسية ملهمة و مليئة بالمحاضرات، الحلقات النقاشية، والعروض التي تستكشف الانتفاضة نظرياً، ثقافياً، و عملياً.

الوقت: تفتح الابواب الساعة ١٧:٠٠، تبدأ الفعاليات ١٨:٠٠