Processvisning av föreställningen Pompeji

Välkomna till en processvisning för Hungry Eyes föreställning Pompeji! Vi i Hungry Eyes är en dansksvensk scenkonstgrupp och arbetar i detta nu på Cyklopen där vi kommer ha premiär i slutet av maj. Föreställningen bygger på Maja Lundgrens bok Pompeji som är en komisk, grov och poetisk roman om staden som ödelades av vulkanen Vesuvius för 2000 år sedan.

Vi glädjer oss åt att vara här på Cyklopen, som föreställningen skräddarsys åt, och att kunna bjuda in till en processvisning. Vi kommer prova nya texter och scener mot en publik. Det är väldigt viktigt för oss att dela vårt material för alla husets medlemmar, både ni som känner det väl och ni som är nya och nyfikna, så att vi kan få höra era tankar och associationer och få en skjuts in i vidare arbete.

Visningen blir på fredag den 8/3 klockan 16, och är kostnadsfri. Ta med en vän eller kom själv, ta del av vårt arbete och gå på 8 mars-demon efteråt!

Allt gott!

Hungry Eyes