Releasefest Flocken & FUK

FlockFUK

Crush & Create Records presenterar:
Releasefest för Flocken & FUK – Abolish Straightcore!!!

Flocken & FUK har tillsammans med Crush & Create Records spelat in sin första skiva och detta vill vi fira genom en fet releasefest med musik, tal och dans!

Crush & Create Records är ett queerfeministiskt skivbolag som drivs av Sanna Adibzadeh och Sabina Husberg Götlind. Att lyssna på, spela, sprida och peppa queer punk är vad vi brinner för och Abolish Straightcore med Flocken & FUK är vårt första skivsläpp!

FLOCKEN
Flocken är super queert på alla sätt som någonsin kunde vara möjliga! Queercore, queerpunk eller bara queer musik? Flocken vill utmana och ifrågasätta: vad är ”bra” och vem får ta plats på vilket sätt? Slamrigt, argt och peppigt!

FUK
FUK är en fantastisk queer-punk-trrransriot-feminist-duo som genom trolldom och magi, blandat med grymma texter och skitcoola riff skapar arg och peppig musik!

Abolish Straightcore
7″ vinyl med nedladdningskoder så alla låtar kan höras även utan vinylspelare! Omslaget ritat av Edith Hammar.

Inträde: 60 kronor
Vid entrén kommer finnas en donationslåda för att kunna utjämna så om någon inte har 60 kronor ska de ändå kunna komma in, då får gärna någon med mer än 60 kronor lämna en slant så alla kommer in och vi kan betala hyran. ♥

Dörrarna öppnas 19.00

Eventet på FB ser du om du klickar HÄR