Vi bygger gudinnan Venus huvud

När:
21 maj, 2024 kl. 18:00 – 21:30
2024-05-21T18:00:00+02:00
2024-05-21T21:30:00+02:00
Var:
cyklopen
magelungsvägen 170
BANDHAGEN

klassisk bild av venus mfl men med gröna paprikor som huvud, med orange öga-öga mun på ritat på fulaste vis

Teatergruppen Hungry Eyes sätter upp den nyproducerade föreställningen Pompeji i huset 31 maj och 1 juni!

De behöver vår hjälp med att göra kärleksgudinnan Venus huvud i stort format – i papier mache. Huvudet ska vara en del av föreställningen. Vi kommer att behöva hjälpas åt att arbeta fram hur denna gudinnas huvud ska se ut och hur detta stora huvud ska konstrueras. Vi har hönsnät, tidningar och kommer koka vårt alldeles eget tapetlim av mjöl och vatten. Men hur ser gudinnan Venus ut, nådens år 2024? Vad är en kärleksgudinna för dig? Hur tänker du dig att hen ser ut? Är hen obeskrivligt skön? Är denna skönhet i så fall en förutsättning för att vara kärlekens gudinna? Är kärleken verkligen så enkelspårig? Medlemmar i teatergruppen Hungry Eyes kommer att lotsa huvudverkstaden genom staden Pompejis trånga och på alla sätt livliga och lustfyllda gränder.

Vi räknar med workshopen kommer att fortsätta även nästa vecka.

Vi hoppas att du vill delta! Inga förkunskaper krävs, men det finns jättemånga videos och tips på internet om hur en kan arbeta med papier mache, så kolla gärna igenom något innan om du har lust, så har vi mer kunskap i gruppen när vi arbetar. Vi bjuder på enkel mat (linsgryta) och vattenmelon. Vi har samtidigt öppen ateljé som varje tisdag, med bland annat kroki-workshop (oftast) och en hel massa olika tekniker att prova på. Vi har faktiskt jätteroligt nästan jämt!

Huvud-workshopen är liksom övriga Öppen Ateljén kostnadsfri, allt som behövs finns på plats, det enda som fattas oss är du.

Hungry Eyes vill också passa på att bjuda in till föreställningarna, här är en länk till biljetter till föreställningarna 31 maj eller 1 juni.