Webproblem löst – mejlen åter i bruk

Tack varre mycket HARD LABOR har Kulturkampanjen lyckats ställa saker någalunda i ordning här på bloggen.  Om det är nån som fortfarande har problem att läsa bloggen på sin dator kan hen behöva ”clear”:a sin ”cache” på datorn hemma för att få bloggen att visa sig.

Nu fungerar alla mejladresser igen på kulturkampanjen.se också.

Vill man anmäla sig till ”Eftermiddagsbygg!” – skriv då gärna till [email protected] och tala om det.  Som sagt det är ingen anmälningsplikt och anmälan är inte bindande, det är bara bra att få veta hur många kan tänkas komma påt ungefär.

Vi kan passa på att tacka alla som var med i Lördags och jobbade och för alla er som inte var där kan vi rapportera att det gick väldigt bra och anläggningen av dräneringssystemet är i full gång.

Är man sugen på jobba lite så klicka in på Kalendern på höger sidan och kika in där för det finns arbetsdagar uppe.  Kom gärna och jobba lite, det blir kul!  Som vanligt – ta med handskar om ni har, vattenflaska och frukt, och tänk på att Cyklopen just nu är väldigt kladdigt!

Ses i Högdalen!