Kampanjer, onsdagspubar och sjöhästar i guld (typ)

En kampanj är igång för att dra ihop pengar. Målsättningen är först och främst att få ihop 200 000, för att kunna lägga taket inför hösten. Självklart hade vi hoppats att de pengar vi dragit ihop tidigare skulle räcka, men ingen av oss har gjort något sånt här förut och vi har också vetat hela tiden att vi kommer behöva dra ihop mer cash. Samtidigt som huset måste byggas.

Till exempel har vi haft flera inbrott i containern, senast i helgen. Även om det inte finns något där som är värt jättemycket, blir det förutom tiden det tar att hitta nytt av allt kostsamt att köpa allt tillsammans.

Dessutom så blev vår älskade mintgröna lastbil Lasse vandaliserad under midsommarhelgen, vilket mest var väldigt sorgligt.

 

Förutom att sätta in pengar på kontot eller skicka sms (kolla www.cyklopen.se) så finns det andra sätt att stödja oss just nu. Har du t ex lust att arra en stödfest hjälper vi gärna till med de kontakter och kunskaper vi har. Problemet är att vi inte har tid att ordna sådana själva för tillfället.

Dessutom har vi ju onsdagspubar, vilka hittills har varit enkla (men väldigt fina) men som vi tänker snart också ska bestå av livemusik, poesi och annan mat än grillat. Dessa startar klockan 17, och är ett bra tillfälle att komma förbi och se hur långt vi kommit.

Det finns säkert tusen andra sätt att dra ihop pengar, och har du någon idé kring detta får du gärna hojta. Tak på detta hus är helt viktigt, om det ska kunna klara sig över vintern.

 

Och byggandet går framåt, vi är ungefär vi hoppats på att vara. Varje dag klockan 09.00 är folk där, och håller igång till runt 17. Kom jättegärna förbi, även bara för att ta en fika. Det är helt centralt att så många som möjligt får en relation till marken, för att det när det står klart ska kunna vara så brokigt, krockigt, sjudandes, sprängfyllt, rofyllt, galet, hoppfullt, tryggt, sårbart, ilsket, drömmandes och svartlilaguldröttregnbågsfärgat som vi önskar.

<3 4 ever.