Berättelser

”Under våren 2012 skulle en text om det första byggåret på hus nr 2 skrivas. Men det blev så tröttsamt att skriva summerandes och centrerat. Vi gick istället på olika sätt ut och uppmanade folk som varit med och byggt, eller bara kommit förbi, att skriva några rader i vilken form som helst. Om t. ex ett enstaka minne, en känsla eller en tanke om varför hus som dessa är helt viktiga.  Tyvärr så skrämmer skrivandet många, och det här är bara en början på ytterligare ett sätt att försöka få fram vad Cyklopen är, kan bli och skulle kunna vara. Vi tar tacksamt emot fler texter på [email protected]

Passar också på att tipsa om att Linje 19 har börjat sända DIY-medborgarradio

Och att Kulturföreningen Kråkan, som bl. a ordnade efterfesterna på Rävudden till våra festivaler i Vinterviken, ordnar en Utflykt i slutet av augusti.

 

Byggandet av fasaden är i sitt slutskede, så vill du se allt innan det är klart borde du komma förbi tomten. Bygget hålls som vanligt igång varje vardag från klockan 09.00. Skulle det dessutom vara så att du kan flera dagar eller en hel vecka så skicka gärna ett mail, för även om vi är nära är vi inte där!