Var med i berättelsen om Cyklopen

För snart exakt 10 år sedan startade gruppen Kulturkampanjen sin kamp för ett fritt kulturhus i Stockholm. Vi håller för närvarande på att jobba på en jubileumsbok om alla turer kring detta och skulle behöva din hjälp. En del av boken kommer att innehålla personliga berättelser från de olika ockupationerna, byggena, festerna, demonstrationerna, mötena osv vi har varit på det senaste decenniet. Har du någon berättelse du vill bidra med? Du behöver inte ens vara med i gruppen kring Cyklopen, du kanske bara har varit med och byggt någon gång. Eller så kanske du var med om något roligt på just den där Cyklopen-festen förut? Skriv en krönika, rapportera om en händelse, ge dig på en tolkning av en händelse. Vi kan inte lova att allt får plats i boken men vi är tacksamma för allt vi får, och det som inte hamnar i boken hamnar bland de övriga berättelserna om Cyklopen här  http://cyklopen.se/detta-ar-cyklopen/berattelser-om-cyklopen

EXTRA! Vi behöver också bilder, allt från foton till flyers, affischer och allt annat Cyklopen / Kulturkampanjen-relaterat.

Boken  är klar och den blev fin som tusan, tack för alla bidrag!

Dokumentation är alltid bra, så sitter du på något material du tror vi inte har, skicka gärna det till oss, vi tar emot allt, bild, text, film eller vad du nu kan tänkas ha samlat på dig.

Skicka till [email protected]