Fotoutställning & livemusik

När:
17 februari, 2016 kl. 18:00 – 22:00
2016-02-17T18:00:00+01:00
2016-02-17T22:00:00+01:00

ons pub special

Onsdagar är ju väldigt speciella för då är det pub på Cyklopen! Ibland blir de lite extra speciella. Som denna onsdag i februari som bjuder på vernissage och livemusik. Dessutom lagar Jeppe och Alex kalops med potatis och rödbetor vid sidan! Komsi Komsi.

Fotografen Caique Silverio är äntligen här med utställningen ”Solito”. Solito betyder ”normalt/vanligt”. Bildserierna som är med kan väcka starka känslor och reaktioner, men i grunden lever de bara upp till sitt namn, och inget mer.

Caique Silverio är en 20-åring studerande fotograf. Med ursprung från Brasilien och en lång period i Stockholm har han nyligen börjat studera Fotografi i Yrkeshögskolan i Göteborg. Han är fotograf och konstnär inom HBTQ-aktivism och även feminism och och jämlikhetsfrågor.
Instagram – https://www.instagram.com/caiquesilverios/
http://www.facebook.com/silveriosphotography

Förutom fotografier erbjuder vi live-uppträdanden och en härlig kväll utan heteronormativ stämning. alla vet vad CYKLOPEN innebär.

LIVE
JXNATAN – I somras släppte JXNATAN sin första singel ”Tusen Blickar” som handlar om hur det kan kännas att gå på stan med sin älskade i handen. JXNATANs musik ger utlopp för en förvirring och aggression emot identitet, sociala regler och samhället.
https://soundcloud.com/jxnatan

Matilda Mattsvåg – Matilda Mattsvåg är en lovade sångerska och låtskrivare som med sin ljuva röst smälter allas hjärtan. Trots sin unga ålder kan en tro att hon har vart med i branschen sedan flera årtionden tillbaka. Se till att ha en nära vän till hans när du lyssnar till Matilda Mattsvåg’s fantastiska låtar, för kärleken kommer att flöda.
https://play.spotify.com/album/7A0i2dyM2GUNW1jTFO528q?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open

DJ George III – Kvällen blir garanterat värd när DJ George III står bakom DJ-båset. Är du extra snäll eller bjuder på en öl så kanske du får påverka nästa låtval.
https://soundcloud.com/kingofengland