Konsert: Ska’n’Ska & Oferta Especial

När:
26 oktober, 2019 kl. 20:00 – 02:00
2019-10-26T20:00:00+02:00
2019-10-26T02:00:00+02:00

Efter konserten är innan konserten! Ska’n’Ska igen live på scen i STHLM. Dessutom har de med sig några riktigt fina spanska gäster från Madrid.

100 sek i dörren
18 år.

Anmäl er här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMjWs10I6zO-o_r4FuwqWrfiJ4vBa_VamF3Fy7KClcfbw3Fg/viewform

OFERTA ESPECIAL
Oferta Especial är förmodligen ett av de mest lovande livebanden från Spanien just nu. Direkt från Madrid spelar deras sju medlemmar en energisk mix av ska, punkrock, reggae och hårdrock. Deras konserter är en rejäl fest från början till slut – en boost av positiv energi som kommer att få alla att vilja dansa.

Med en 15-årig karriär i bagaget har bandet producerat 4 studioalbum och turnerat i över 20 länder och delat scener med stora internationella akter, spelat på både små arenor och stora festivaler, och kan anpassa sina shower till all slags publik i vilken situation som helst.

För närvarande är bandet på turné med sitt senaste album ARDE LA KALLE, som innehåller ett antal olika gästinlägg, bland annat från Pul Pul (SKA-P). I Sverige gör dom två spelningar under hösten tillsammans med sina vänner från stockholmsbaserade SKA’N’SKA.

SKA’N’SKA
SKA’N’SKA bildades i Stockholm våren 2004. Ursprungsidén var att spela punk, vilket transformerades allteftersom ska-influenserna växte och nya medlemmar kom till. En blåssektion adderades, orgeln gjorde entré och organismen började växa till att bli ett av Sveriges mest eklektiska och intressanta skaband. Allt sedan början har SKA’N’SKA i ett frenetiskt tempo pumpat ut sina, som de kallar det, ”ska-reggae-gypsy-balkan-punk-party”-rytmer till omvärlden.

De har varit förband åt två av latin-skavärldens största band – argentinska Karamelo Santo och mexikanska Panteón Roccocó; spelat tillsammans med reggae-legenderna Eek-a-Mouse och Yellowman och genomfört turnéer i Tyskland, Storbritannien, Norge och Ryssland för att nämna några av SKA’N’SKAs närmare 300 spelningar.

DJs: TOPAZ SOUND & DJ NAY J