Mikael Odén – Släppfest

Släppfest på Cyklopen!
18/8 kl 18-23

Mikael Odén släpper i augusti sitt debutalbum ”Nånting Måste Ut” och detta ska firas ordentligt med en releasefest.
Mikael presenterar därför en underbar helkväll på Cyklopen lördagen den 18e augusti! Det bjuds förstås på ett gäng låtar från nya skivan som framförs tillsammans med några av musikerna som medverkat på inspelningen.
Mikael har också bjudit in några av sina grymma vänner som har lovat att uppträda under kvällen. Självfallet finns skivan att köpa på plats både på Vinyl och CD.

Inträde: 50 pix

Gästartister:

YOLANDA AURORA BOHM – Kritikerrosad spokenwordpoet, transaktivist och författare som nyligen debuterat med sin diktsamling ”IKON”. En stigande stjärna som med sina rafflande texter, sin humor och sin poetiska tyngd alltid träffar publiken rakt i hjärtat!

https://www.yolandabohm.com

https://www.svtplay.se/klipp/17171682/nar-jag-var-liten-fanns-det-inga-transpersoner-i-media

MOA PIRATEN – Med lysande texter, kraftfull röst och kompromisslös närvaro intar Moa Piraten scenen med sånger fyllda av svett, skratt och salta tårar.

http://www.moahamne.se/

 

AKAIA – Ett enastående hiphop-band som alltid tänjer gränserna för hur Hiphop kan låta. Stenhårt, feministiskt, skört och ärligt på samma gång! Detta vill ni inte missa!

MIKAEL ODÉN – Poet, musiker, låtskrivare och artist från Stockholm som trivs bäst på scenen. En blandning av nattsvart humor och sprudlande allvar.

Om skivan:
”Nånting Måste Ut” innehåller 11 originalspår av Mikael Odén och spelades in under vintern 2018 helt analogt i studion Root Rock Records i Stockholm. Love Forsberg och Samir Eriksson från bandet Siena Root har producerat och spelat trummor och bas på skivan.
Här är en länk till första singeln:

Med väldigt personliga texter i gränslandet mellan rap, progg och visa har Mikael hittat ett sätt att få texterna att blomma ut. Med teman kring utanförskap, samhällskritik, uppväxt och psykisk ohälsa använder Mikael musiken för att hitta en ny identitet, berätta sin egen historia och slå sig fri.

Välkommen!
https://www.facebook.com/events/819620201561173/