Onsdagspub med FATTA MAN

fatta4

9/3 Kl 18

Onsdagspub är ju numera ganska vanligt men det är inte vanligt att onsdagspuben ingår i ett större sammanhang. Denna gång som en del av ett nätverk av kämpande feminister, Feminism Underifrån. Vi samarrar med FATTA MAN för att titta närmre på hur mansrollen hänger ihop med den feministiska kampen.

FATTA MAN workshop
I den här workshop/föreläsningen berättar Fatta Man om sitt arbete för att nå ut till unga män för att förändra de manlighetsnormer som skapar våld, sexuellt våld, missbruk, mental ohälsa och sånt där vi nästan alla män går omkring med: för liten snopp, förvirring, känslomässig isolering och ensamhet, en gnagande känsla av att vi kanske skulle må bättre om vi fick trycka ner nån annan, men vem?

När denna workshop är över är det meningen att vi som varit med ska känna en smula mer hopp om framtiden än innan, ha en verktygslåda för att bättre ta sig an den nära manligheten och de problem denna innebär. Ett myrsteg för mänskligheten, men kanske ett litet skutt för manligheten inom och omkring oss.

Som vanligt finns veg-mat för en billig peng och det kostar ingenting. Kontanter gäller.
Varmt välkomna!

Facebookeventet: https://www.facebook.com/events/1395930270714407/