PUNKKVÄLL

PUNK

 

Vi på Cyklopen har inte riktigt skött oss. Det har varit för lite punk helt enkelt. Vi lovar att bättra oss och bjuder in till en kväll med hard core, käng, sludge, crust och mer crust. Huset står där det står för att du ska kunna stagedajva, hytta frenetiskt med näven eller bara avnjuta musik, så kom förbi och gör det!Portarna slår upp 18.00 och första bandet går på 19.00. Efter konserterna fortstätter vi kalaset på vår ovanvåning.
Det kommer att finnas veganskt käk för den hungrige!

60 kr i dörren // 18 år // OBS!!! föranmälan krävs, den är nu stängd (stängs 24 timmar innan)

BANDEN ÄR:

Age of Collapse (USA)

Age of collapse från San Diego bjuder på Crust som är såväl atmosfärisk som röjvänlig och inte sällan glider över i tyngre doom-doftande partier.

Kolla in Age of Collapse HÄR

Bundolo (FIN)

Hemma i Helsingfors har Bundolo spelat på stödspelningar för Cyklopen. Vi är nu glada att ha dem på den scen de själva hjälpt till att bygga. Att de sedan spelar snärtig hardcore som formligen osar DIY gör inte saken sämre. Den finsktalande publiken bjuds även på ett par handfasta tips för en lyckad politisk aktion.

Kolla in Bundalo HÄR

HORW (sthlm): Är tyvärr Inställt 

Idiot Ikon (sthlm)
Kvällens mest lokala band håller till i Hökarängen. Med sig till Högdalen har de arg och piskande punkrock, d-takt och helvetesskrik.

Kolla in Idiot Ikon HÄR

Ruins (DE)
Säger ni att ni inte varit i Bielefeld, Westfalens Örebro? Det gör ingenting, nu kommer Ruins till er i stället för att göra den den här kvällen till en fulländad punkafton med melodisk crust, drivande trummor och storartade gittarfigurer.

Kolla in Ruins HÄR