Queert vardagsrum med queert bokkafé

Välkommen på QUEERT BOKCAFÉ!

Onsdag 13 Mars kl 18.30-20.30Till Facebook-event

Queert vardagsrum (opretentiösa kulturyttringar av olika slag).

Vill du visa upp något du skapat? Vill du avnjuta queer kultur under avslappnade former? Vi tänker oss en öppen scen – utan strålkastare och kritiker – med skönt soffhäng och möjlighet till spontandans! Det blir poesi och musik, men alla former av kultur uppmuntras och uppskattas. Under kvällen kommer det även finnas möjlighet att fika för en billig penning.

OM QUEERT BOKCAFÉ Queert bokcafé är nytt och än ej helt definierat. Vi testar oss fram gång till gång. Tanken med bokcaféet är att kunna komma hit och hänga i ett hörn med en bok, träffa andra queers och ett utrymme för att diskutera kultur för den som önskar. Kanske också något mer, eller annat.

HAR DU EN IDÉ PÅ NÅGOT DU VILL GÖRA MED OSS, ELLER VILL HJÄLPA TILL? Hör av dig till Cyklopen så får du tag i oss! Kan t.ex. vara mer diktläsning, högläsning, ett performance, någon diskussion eller workshop du vill ha, miniutställning, bokcirkel om sjöhästar, etc. Inga idéer är dumma. Vi kan även ta hjälp med arrangemang, matlagning, eller vad än du är bra på.