Sugar Shack + gäster presenterar utomhus Klubb OAS!

Vi lever i ett land där vi får njutna av cirka tre månader av humant väder, under dessa tre månader ska man försöka hinna med att bada, grilla, socialisera och vara utomhus så mycket man kan och försöka suga upp så mycket d-vitamin man bara kan eftersom dessa tre underbara månader följs av nio månader av köld, totalt mörker och avsaknad av semester. Därför anordnar vi en utomhusklubb hela dagen på Cyklopen där det bjuds på varma toner av soul, roots, dub, rare grooves och somrig hiphop.

Sugar Shack kör tillsammans med gäster på Cyklopen lördag 18/7. Ta med en vän eller ovän samt soligt humör så kör vi en hel dag och kväll med bra musik och firar att vi för en gångs skull inte fryser och inte förstår skillnaden på natt och dag.

Vill någon ta med något utomhus spel som kubb, boule eller vad som kör hårt så kan vi anordna någon form av turnering med något symboliskt pris. Vid ev. dåligt väder så öppnar vi upp portarna och kör på som inget har hänt. Vi kommer INTE ställa in oavsett väderlek.

sugarshack

Mat och dryck säljes som vanligt av Cyklopens underbart fina personal.
VAR: Cyklopens baksida
NÄR: Lördag, 18/7 Kl. 14-23
HUR: Tunnelbana till Högdalen sen promenad 5 min förbi High Valley Skate Park

https://www.facebook.com/events/995008957185599/