Urskogen. Brödet. Planeten.

Urskogen. Brödet. Planeten.
cyklopen12

22/5
Kl. 18:00-23:00
Inträde 20 kr
Kontanter är honung

Önskebrunnen är ett kollektiv av artister och konstnärer som arrangerar events där dom kan få synas.

SKRIV UPP DIG HÄR:
http://haffla.com/form/742342130

Urskogen

Urskogen är ett Stockholmsbaserat band som har spelat tillsammans i ungefär två år. Med influenser från allt mellan renodlad pop till psykedelisk rock så har Urskogen ett lite spretigt sound med ändå med en egen ton. Tydliga sångmelodier är ett återkommande tema hos kvartett som består av den klassiska uppsättningen gitarr, sång, bas och trummor.

https://soundcloud.com/urskogenofficial

Brödet

Tvåhundra år har gått sedan händelserna i Skanstull. Det är nu 2015. Brödets förre gitarrist har mördats, och ett stort inbördeskrig hotar hela provinsen, av vilken den ena sidan vill bryta sig fri från skaran av förvirrade pretentiösa medelklassbarn, medan den andra vill förbli en del av det. För att göra saken värre så är denna tvist den sista händelsen i en profetia förutsagd av Brödet som leder till drakarnas återkomst.

Brödet talar drakarnas språk.

https://soundcloud.com/brodet-stockholm

Planeten

William O’Brien och Rasmus Öhmans gemensamma hjärnbarn PLANETEN är en osannolik hiphopduo, manisk, mekanisk och medryckande i all sin enfald. PLANETENs sound har beskrivits som en bro från boom-bap beats till navelskådande oljud via elektronostalgi och aj-rakt-i-barndomen-disneysamplingar. Texterna oftast suggestiva, med något vemodigt bakom det tvångsmässiga ordtrollandet, samtidigt som rösterna alltid skvallrar om en livsbejakande galenskap. Teman rör sig från Håkanmässig festivalmelankoli till brevbärarskildringar och ortodox, ohelig skrytrap. “Det är bara att tända hiphopfyren och hålla utkik.” – Matias Rankinen, whoa.nu

https://soundcloud.com/f-ngelseplaneten