Önskebrunnen – en After Work Festival

Fredag 13/3
Inträde 20 kr
Kontanter är honung
Kl. 18:00-23:00

PLANETEN:

William O’Brien och Rasmus Öhmans gemensamma hjärnbarn PLANETEN är en osannolik hiphopduo, manisk, mekanisk och medryckande i all sin enfald. PLANETENs sound har beskrivits som en bro från boom-bap beats till navelskådande oljud via elektronostalgi och aj-rakt-i-barndomen disneysamplingar. Texterna oftast suggestiva, med något vemodigt bakom det tvångsmässiga ordtrollandet, samtidigt som rösterna alltid skvallrar om en livsbejakande galenskap. Teman rör sig från Håkanmässig festivalmelankoli till brevbärarskildringar och ortodox, ohelig skrytrap. ”Det är bara att tända hiphopfyren och hålla utkik.” – Matias Rankinen, whoa.nu

https://play.spotify.com/artist/0cUP9V0ocFceXKn8qJdIQG

MARBLE MAMMOTH:

Marble Mammoth tar en paus från inspelningen av sitt debutalbum och gör ett nedslag på Cyklopen. Stockholmstrion består av medlemmar med olika musikalisk bakgrund som plockar fram det bästa hos sig själva och bjuder på indierock som är stundvis melodiös, stundvis psykadelisk, stundvis melankolisk och stundvis ösig. Ibland allt på samma gång, men alltid med en smittande energi.

https://www.facebook.com/marblemammoth?fref=ts
Marble Mammoth

A HOPE FOR THE FUTURE:

A Hope for the Future är ett popkollektiv baserat i Stockholm. Bildades 2013 en sen sommarkväll i Barcelona. Tidigare detta år släppte dom sina första två singlar på Spotify och iTunes samt spelade på Frizon Festival. Med sin musik vill vi förmedla en längtan tillbaka till det synthpräglade 80-talet, blandat med moderna element, svävande stämsång, ekande gitarrslingor och pampiga trumslag. ”Vi vill bjuda lyssnaren på en atmosfärisk upplevelse som för tankarna till dimhöljda tallskogar och månskenspromenader”.

http://open.spotify.com/artist/0uD0b2LbOoEdFCv1MS3Fsb

SPY X CONFUSING:

Spy x Confusing är en hiphopduo från södermalm som just släppt sin debutskiva på sitt egna label Soul Breeze Records. Tillsammans med Suzy Ronander levererar dom jazzig och själfull Hip Hop med inspiration från Slum Village, A Tribe Called Quest, The Pharcyde m.m.

https://soundcloud.com/soul-breeze-reco … playground

Skriv upp dig här: